mogelijkheden


Wanneer u op zoek bent naar een intieme lokatie voor het vieren van bijvoorbeeld een verjaardag, bedrijfsfeest of jubileum heeft u de ideale lokatie gevonden!

In hartje Broek op Langedijk vindt u Feestcafe De Pieper. Een gezellig onderkomen voor u en uw genodigden. Er is ruimte voor circa 80 personen en de ruimte is multifunctioneel. Natuurlijk voorzien van gezellige bar met tap, sta-tafels, zitjes en sfeervolle verlichting. Ook is er een professionele geluidsinstallatie aanwezig en is uw muziekkeuze gegarandeerd aanwezig in ons meer dan uitgebreide computersysteem.

Er zijn diverse leuke arrangementen waarbij uw feest kan worden ‘aangekleed’ met bijvoorbeeld een warm en/of koud buffet en diverse hapjes. U kunt nog meer een eigen draai geven aan uw feest door het kiezen van een thema. In overleg wordt de feestruimte dan omgetoverd in bijvoorbeeld een ski-hut of een gezellig Amsterdams grachtencafe.

Al met al genoeg redenen om eens contact op te nemen om te kijken wat Feestcafe De Pieper voor uw party kan betekenen. Klik hier om het contactformulier in te vullen.

Voor feesten met meer dan 80 personen kunt u terecht bij Cafe Welgelegen (aan de overkant). Klik hier voor de website.